Week van Zorg en Welzijn in Zuid-Holland

Van 16 tot en met 21 maart 2015 vindt voor de derde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo ook LIMOR. Wees welkom om een kijkje te nemen in onze beschermde woonvormen in Den Haag en Zoetermeer.

 

Nieuwsgierig naar onze opvang en bezigheden? Wij openen onze deuren op:

  • Donderdag 19 maart: Doorstroomvoorziening. Semsschans 13-15 in Zoetermeer 

          (16.00 uur tot 18.30 uur)

  • Vrijdag 20 maart: Doorstroomvoorziening. Leyweg 14c in Den Haag

          (15.00 uur tot 19.00 uur)

  • Zaterdag 21 maart: Woonvoorziening. Vinkensteynstraat 141 in Den Haag

          (13.00 tot 17.00 uur)

 

Appartement bezichtigen

De teams en een aantal bewoners van onze voorzieningen in Den Haag en Zoetermeer staan u graag te woord. Ook is er de mogelijk om de appartementen in onze voorzieningen te bezichtigen.

Op 16 maart ontvangt de doorstroomvoorziening Semsschans in Zoetermeer ook een brugklas. De scholieren ontbijten mee op de voorziening en kunnen in gesprek gaan met de bewoners.


Over onze doorstroom- en woonvoorzienigen

In onze voorzieningen krijgen bewoners individuele begeleiding, waarbij we met een verantwoord tempo toewerken naar zelfstandigheid of een andere zorgomgeving. De begeleiding is altijd afgestemd op de vraag en vindt plaats volgens onze eigen methodiek. Onze voorzieningen zijn bedoeld voor cliënten die langdurig problemen ervaren met wonen en alle bijkomende problemen en voor bepaalde tijd een beschermde omgeving nodig hebben. Ook hier gaan we uit van onze werkfilosofie ‘opvangen, aanpakken, loslaten’.
  
 

Delen: