Beschermd Wonen

Beschermd Wonen is voor cliënten die langdurig te maken hebben met psychische klachten, werkloosheid en schulden. Zij hebben voor een langere tijd behoefte aan een beschermde omgeving, om vanuit een stabiele woonsituatie de draad weer op te kunnen pakken. Ook hier gaan we uit van ‘opvangen, aanpakken, loslaten’. Bewoners krijgen 24 uur per dag hulp en ondersteuning. In een verantwoord tempo werken we toe naar zelfstandigheid of naar een andere zorgomgeving. Zuid-Holland telt op dit moment drie woonvoorzieningen, allen gesitueerd in Den Haag.

Binnenkort openen wij een nieuwe locatie aan de Badhuisstraat in Den Haag. Klik hier voor meer informatie.

 

Aanmelden Beschermd Wonen

Aanmelden voor Beschermd Wonen verloopt sinds 1 januari 2015 anders. Sinds 1 januari 2015 zijn organisaties voor Beschermd Wonen in de regio Den Haag zelf verantwoordelijk voor de toegang voor nieuwe bewoners. Dit doen wij in opdracht van de gemeente Den Haag. Meer weten over de aanmeldprocedure of iemand aanmelden voor Beschermd Wonen in Zuid-Holland? Bekijk onderstaande documenten. 

Toelichting aanmelden Beschermd Wonen Zuid-Holland
Aanmeldformulier Beschermd Wonen Zuid-Holland

Virtuele toer
Alvast een kijkje nemen in één van onze voorzieningen? Dat kan! We hebben drie woonvoorzieningen voor Beschermd Wonen: Elviraland, Op de Laan en Vinkensteynstraat. In twee daarvan kunt u een virtuele rondleiding krijgen. Start hieronder de toer.


Elviraland Den Haag
Vinkensteynstraat Den Haag

 

Aanmelden