Client vervult wens door familiediner

Peter: Het etentje geef ik een tien plus

Een bezoekje aan de kapper of met je kinderen naar de bioscoop. Voor veel mensen heel gewoon. Voor mensen met weinig inkomsten of financiële problemen domweg niet haalbaar. De wensenboom voor cliënten van LIMOR brengt daar verandering in. Deze keer meer over de wens van Peter, die graag zijn familie mee uit eten wil nemen.  


Peter: 'Het etentje geef ik een tien plus!'

Peter: ‘Als pleegkind heb ik vroeger veel problemen gehad met mijn broers en zussen. Desondanks waren ze altijd sterk betrokken bij mij. In 2012 kon ik vanwege omstandigheden niet langer verblijven in een beschermde woonvorm in Den Haag, waar ik vanwege een psychose terecht was gekomen. Ineens zat ik zonder woonruimte! Mijn broer heeft toen contact opgenomen met LIMOR. Binnen een paar dagen vond het intakegesprek plaats en een week later hoorde ik dat ik mocht komen.


Iets terug doen

Ik wilde graag iets terug doen voor mijn broer en zussen, zoals een etentje organiseren. Maar zonder financiële middelen was dat lastig. Mijn begeleider wees mij op de wensenboom van LIMOR. Samen dienden we een aanvraag in. Gelukkig werd deze goedgekeurd.


Familieband hechter

In het restaurant werden we gastvrij ontvangen. Er stonden brandende kaarsen op tafel, ik voelde me gelijk op mijn gemak. Mijn broer en zussen waren erg blij met mijn initiatief en vonden het zeer geslaagd. Ik vond het fijn dat we via de wensenboom de kans kregen om in een goede sfeer samen te zijn en om de familieband hechter te maken. Het etentje geef ik dan ook een tien plus! Ik wil LIMOR hier hartelijk voor danken.

Over een tijdje verhuis ik naar een appartement in een andere beschermde woonvorm. In mijn tijd bij LIMOR ben ik veel zelfstandiger geworden. Ik doe weer veel dingen zelf, zoals mijn huisje schoonmaken. Ik kijk dan ook zeer positief op mijn tijd bij LIMOR terug.

 

Meer informatie over de wensenboom? Lees hier verder.

Delen: