Eigen & Zinnige verhalenbundel

Met een open hart

Voor sommige mensen is het een uitdaging ‘de ander’ onbevangen tegemoet te treden. Om overtuigingen, vooroordelen en ‘beter weten’ terzijde te schuiven en open te staan voor wat zich aandient. Gewoon, door belangstellend te zijn naar wat de ander beweegt of heeft bewogen.


Die uitdaging is vaak nog groter als de ander ‘anders’ is dan wij. Bijvoorbeeld omdat hij of zij op straat slaapt, met verslavingen kampt, misbruikt is, torenhoge schulden heeft, schizofreen is; loco, zoals Rachid, één van onze verhalenvertellers, het noemt.

Verhalenbundel

Dit jaar heeft LIMOR de verhalen van vijf cliënten verzameld en uitgegeven. Vijf Liefdevolle, Inspirerende, Motiverende, Opvallende, Respectvolle verhalen. De verhalenvertellers van deze bundel zijn de uitdaging aangegaan om zich niet langer te laten meesleuren in de draaikolk van hun turbulente levensgeschiedenis, maar weer iets te maken van vandaag en morgen.

Het vraagt moed om je heftige levensgeschiedenis te delen met wildvreemden; met lezers zoals u. Ook díé uitdaging gaan zij niet uit de weg. Gaat u de uitdaging aan om onze verhalenvertellers met een open hart tegemoet te treden en hun verhalen met belangstelling te lezen?

Bestellen

U kunt het boekje bestellen via info@limor.nl, o.v.v. "Eigen & Zinnig boekje"

 

LIMOR wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig Nieuwjaar!

Delen: 
Plus