Festival Zwolle Actief

Energie gegarandeerd

Is de middag van 14 april al gereserveerd in je agenda? Echt de moeite waard! Want vanaf 13 uur start het Festival Zwolle Actief in Theater Young Ones. Energie gegarandeerd! En jij bent van harte welkom.


Positieve energie

Zwolle Actief begon met de droom om een alternatief te bieden voor de dagopvang van dak- en thuislozen in Zwolle. Zes partijen bundelden hun krachten en nu - 2 jaar later- zijn er al meer dan 175 deelnemers begeleid. Dát brengt een hoop positieve energie teweeg! Dat ga je ervaren tijdens het festival dat een plek vol inspiratie belooft te worden. Deze middag worden ervaringen gedeeld met een ieder die, net als de organisatoren van Zwolle Actief, denken dat mensen door activering hun leven terug kunnen winnen.

Uniek programma

In een uniek programma maken (ex-)deelnemers, ondernemers en betrokken organisaties je deelgenoot van hun ervaringen. Ook worden nieuwe ideeën en dilemma's voorgelegd tijdens interactieve sessies en debatten. Er is een film over het leven in de Herberg en op het ervaringsplein kun je terecht voor inspirerende ontmoetingen met (ex-)deelnemers en anderen betrokkenen. Bekijk het blokkenschema voor het complete programma!  

Ben jij erbij? Meld je dan nu aan via deze link. Geef aan welke workshops, debatten, interviews en activiteiten jij niet wilt missen want VOL = VOL. 

Wanneer   Donderdag 14 april 2016
Tijd           13:00 – 18:00 uur
Waar        Theater Young Ones Biss.
                Willebrandlaan 32 8021 GA Zwolle
 

Delen: