Informatieochtend E-health in de Maatschappelijke Opvang

De succesvolle en drukbezochte eerste informatiemiddag ‘ehealth in de Maatschappelijke Opvang’ krijgt een vervolg. Op vrijdag 9 september organiseert Minddistrict, in samenwerking met LIMOR, een nieuwe informatiesessie. De sessie is deze keer een informatieochtend en is gericht op het thema ehealth in de Maatschappelijke Opvang en begeleiding.

 

 

Maatschappelijke opvang en ehealth?

Wat weet je over ehealth? Misschien weet je dat het wordt ingezet in de GGZ, voor de behandeling van psychische klachten. Maar wist je dat ehealth ook ingezet wordt in de Maatschappelijke Opvang? Dat het niet altijd dient om te behandelen, maar ook om cliënten te begeleiden? Dat het kan bijdragen aan het vergroten van de zelfredzaamheid van cliënten?

Wat als je dat nog niet wist? Dan is dat niet zo vreemd. Want ehealth is nog een relatief nieuw thema in de Maatschappelijk Opvang en andere vormen van begeleiding en herstel. Maar de belangstelling voor het thema groeit, evenals de toepassing van ehealth in begeleiding.

 

Informatieochtend ‘Ehealth in de Maatschappelijke Opvang’

Minddistrict organiseert daarom samen met LIMOR een informatieochtend over ehealth. Kom in korte presentaties meer te weten en ga in gesprek met een cliënt en behandelaar om erachter te komen wat ehealth voor hen betekent. Ook kun je in de informatieochtend terecht met alle vragen die je wellicht over ehealth hebt, zoals:

  • Wat is ehealth?
  • Waarom en waarvoor zou ik het inzetten? (en waarom niet?)
  • Hoe gaat het in de praktijk in z’n werk?
  • Wat zijn struikelblokken?
  • Is ehealth eigenlijk wel geschikt voor onze doelgroep?

Lees ook de blog: ‘Online begeleiding in de maatschappelijke opvang, hoe werkt dat?’

 

Wij nodigen je van harte uit deze informatieochtend bij te wonen.

Wanneer? Vrijdag 9 september
Hoe laat? 10.00 tot 12.30
Waar? Jan Evertsenstraat 753, Amsterdam
Kosten? Gratis
Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@minddistrict.nl

 

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor projectleiders, begeleiders en andere geïnteresseerden die werkzaam zijn in de Maatschappelijke Opvang, Begeleid Wonen of andere vormen van begeleiding.

 

Vragen?

Neem dan contact op met May Brummelaar via 085-7440860 of info@minddistrict.nl

Delen: 
Plus