Kom je langs? Ontdek de Zorg Week bij LIMOR

Van 16 t/m 21 maart 2020 vindt de Ontdek de Zorg Week plaats: vele zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren om te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Ook LIMOR doet mee en deelt graag haar expertise over o.a. Forensische Zorg, Hoarding en de ontwikkelingen op het gebied van de toekomst van Beschermd Wonen. Daarnaast worden er op verschillende locaties speeddates georganiseerd. Reden genoeg dus om ons een bezoek te brengen! 
 

Speeddates

Op verschillende locaties binnen LIMOR organiseren we speeddates. Grijp deze kans, kom kennismaken en wie weet....mogen we jou straks verwelkomen als nieuwe collega bij onze unieke, bevlogen organisatie! Alles over de speeddates, de data, locaties en wijze van aanmelden
lees je hier
 

Hieronder vind je een overzicht van de locaties die hun deuren openen en welke activiteiten er georganiseerd worden: 

Groningen – Donderdag 19 maart en zaterdag 21 maart

Locatie: Beschermd Wonen, Hiddemaheerd 112 in Groningen.
Tijd: 13.00 tot 15.00 uur.
Meer informatie: info@limor.nl

Tijdens de open middag is er o.a. een presentatie over de toekomst van Beschermd Wonen. Hoe maak je de overgang van beschermd wonen naar een beschermd thuis? Hoe zorgen we er samen met onze netwerkpartners voor dat cliënten integreren in de wijk? Met andere woorden: hoe geven we binnen LIMOR sociale inclusie vorm? Dat én meer tijdens een boeiende presentatie.

Ook is er de gelegenheid tot een rondleiding en zal één van de bewoners iets vertellen over het wonen binnen een beschermde woonvorm.


Sneek - Donderdag 19 maart

Locatie: Frieswijkstraat 6 in Sneek
Tijd: 14.45 uur tot 17.00 uur. 
Meer informatie: info@limor.nl

Tijdens deze informatiebijeenkomst worden presentaties gegeven over de Forensische Zorg en Hoarding. Welke zorg biedt LIMOR op het forensische vlak? Hoe zorg je voor een soepele overgang vanuit detentie naar de maatschappij? Met welke innovatieve ideeën kunnen we de doorstroom vanuit detentie bevorderen? Dat én meer tijdens een boeiende presentatie over Forensische Zorg.

Wat houdt de obsessieve verzamelstoornis Hoarding in en hoe ga je ermee om? Hoor meer over de respectvolle en eigenzinnige benadering van onze begeleiders, die tot succesvolle resultaten leidt!

De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

We hopen je te ontmoeten!

Delen: