Kom speeddaten bij LIMOR

Maak kennis met een unieke en bevlogen organisatie

Tijdens de Ontdek de Zorg Week (16 t/m 21 maart 2020) organiseren we bij LIMOR in verschillende regio’s speeddates. Grijp deze kans, kom kennismaken en wie weet....mogen we jou straks verwelkomen als nieuwe collega bij onze unieke, bevlogen organisatie!


Wat is een speeddate? 

Een speeddate is een korte kennismaking, met als doel om te kijken of er een ‘match’ is tussen jou en LIMOR. Zo ja, dan bewaren we jouw gegevens en nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek zodra we een vacature hebben. Voor ons handig om op deze manier geschikte collega’s te vinden en het geeft jou de kans om je te oriënteren op het werken bij LIMOR. Een win-win situatie wat ons betreft! 

 
Op zoek naar integere medewerkers

LIMOR is altijd op zoek naar medewerkers die op een integere, respectvolle manier met cliënten omgaan. Professionele mannen en vrouwen die niet bang zijn om creatieve, onorthodoxe oplossingen te vinden die het einddoel van de cliënt dichterbij brengen. LIMOR is van mening dat deskundigheid, competenties en motivatie van onze medewerkers bepalend zijn voor de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening. Je diploma is één, je actieve betrokkenheid is iets anders! Beide zijn in onze ogen onontbeerlijk om cliënten en hun sociale netwerk de steun te bieden die ze nodig hebben. Ben je Bevlogen, Integer, Ondernemend en Samenwerkend ingesteld? Dan ben je BIOS en zou je wel eens heel goed bij onze organisatie kunnen passen.

 

Solliciteer bij LIMOR!

Dus ben jij al werkzaam in de zorg en welzijn maar overweeg je een switch naar een andere organisatie? Of is het werkveld nog onbekend voor je, maar wil je gewoon helemaal iets anders? Bijna klaar met je studie en aan het oriënteren op een baan?  Als jij gepassioneerd in je werk bent en betrokken naar zowel de cliënten en de organisatie, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! 


Speeddate vacatures

Om welke vacatures gaat het? We zijn regelmatig op zoek naar Trajectondersteuners en Trajectregisseurs. In regio Zuid-Holland zijn we daarnaast ook regelmatig op zoek naar sociaal huishoudelijk medewerkers. Het kan natuurlijk ook zo zijn  dat we in jou een match vinden voor een andere vacante functie.


Waar en wanneer?

In verschillende regio’s organiseren we speeddates. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Dinsdag 17 maart, Rijswijk
Tijdstip: 15.00 – 19.30 uur
Locatie: Papyruspad 1, Rijswijk

 

Dinsdag 17 maart, Leeuwarden
Tijdstip: 15.00 – 19.30 uur
Locatie: Oostergoweg 1e /1g, Leeuwarden

 

Donderdag 19 maart, Veendam
Tijdstip: 15.00 – 18.30 uur
Locatie: Burgemeester Bosscherstraat 10, Veendam

 

Donderdag 26 maart, Zwolle
Tijdstip: 15.30 - 19.30 uur
Locatie: Dr. van Deenweg 4, Zwolle

 
Aanmelden 

Mocht je het leuk vinden om kennis met ons te maken, dan ben je van harte welkom. Hoe gaat het aanmelden in zijn werk?

Stuur vòòr 10 maart een mail naar sollicitaties@limor.nl o.v.v. “speeddate [plaatsnaam]”. We willen je vragen je CV bij te sluiten en een korte motivatie te schrijven, waarom je bij ons op speeddate wilt komen. 
 

Je hebt je aangemeld…en dan?

Je krijgt van ons z.s.m. een bevestiging van je aanmelding. Ongeveer een week voorafgaand aan de speeddates krijg je te horen op welk tijdstip je bent ingedeeld en ontvang je aanvullende informatie over het programma. 

We hopen je te ontmoeten op een van onze speeddate locaties!

 

Delen: 
Plus