LIMOR en Voor Elkaar Zwolle gaan samenwerken

LIMOR in Zwolle gaat vanaf heden samenwerken met Voor Elkaar Zwolle. Met het project SchuldHulpMaatje Jong van Voor Elkaar Zwolle worden ook jonge cliënten van LIMOR geholpen bij het oplossen van financiële problemen.

 

SchuldHulpMaatje Jong

Voor Elkaar Zwolle helpt al langere tijd Zwollenaren met financiële problemen door hen te koppelen aan een ‘SchuldHulpMaatje’. De opgeleide, vrijwillige maatjes helpen de financiën van cliënten op orde te brengen en te houden. Sinds kort hebben zij een project dat speciaal gericht is op jongeren met schulden: SchuldHulpMaatje Jong. Bij dit project worden jonge hulpvragers gekoppeld aan speciale ‘jongerenmaatjes’.
 

Samenwerking

LIMOR komt steeds meer jongeren met financiële problemen tegen. Daarom gaan Voor Elkaar Zwolle en LIMOR hen samen een helpende hand bieden. Jongeren met schulden die in de logeerhuizen van LIMOR wonen, worden gekoppeld aan een maatje. Samen gaan zij aan de slag met de schulden en werken toe naar financiële stabiliteit en zelfstandigheid. Door de jongeren te leren om te gaan met financiën, zijn zij goed voorbereid op de toekomst.

Delen: 
Plus