LIMOR sponsort Kessler soepbus

Ook in 2016 blijft de Soepbus rijden

Goed nieuws: dankzij vele giften, van klein tot groot, van bedrijven, kerken tot particulieren, is het gelukt om de Soepbus van de Kessler stichting dit jaar weer te laten rijden. De betrokkenheid bij de Soepbus vanuit diverse hoeken van de samenleving is hartverwarmend. Zoals een familie die voor het derde jaar op rij geld ophaalde door zich te laten sponsoren voor de CPC-loop. Of bijvoorbeeld de opbrengsten van collectes in kerken, op scholen en dergelijken.


Twee nieuwe sponsors

Daarnaast heeft de Soepbus dit jaar twee nieuwe sponsors: Leger des Heils en LIMOR. Bert Sprokkereef (algemeen directeur Goodwillwerk Leger des Heils regio Den Haag): “Onder de naam HOI (Haagse Opvang Instellingen) werken de Kessler Stichting, het Leger des Heils en LIMOR nauw met elkaar samen. Toen we vanuit de Kessler Stichting de vraag kregen om te helpen bij het financieren van de Soepbus, hoefden we daar niet lang over na te denken. Wij onderschrijven het nut van de Soepbus; we hebben in andere steden zelf ook soepbussen rijden. Als een organisatie het niet alleen kan financieren, dan vind ik het belangrijk dat we ondersteunen en de Soepbus mede mogelijk blijven maken.”

Dirk Huisman, directeur LIMOR: “We zien soep als een voorgerecht wanneer we gaan dineren. De Soepbus is ook een voorgerecht: een laagdrempelige manier om in contact te komen met hulpverlening. De Soepbus is helaas een noodzakelijk kwaad. Ik had liever gehad dat zo’n voorziening niet nodig was, maar ik omarm het van harte. Het is een voorrecht dat we de Soepbus kunnen laten rijden.”

 

Delen: 
Plus