Speeddaten bij LIMOR 14 maart

Benieuwd of er tussen jou en LIMOR een 'match' is en wil je graag meer weten over werken bij onze organisatie? Kom dan speeddaten tijdens de Week van Zorg en Welzijn op 14 maart!  


Wat houdt een speeddate in?

Een speeddate is een korte kennismaking, met als doel om te kijken of er een ‘match’ is tussen jou en LIMOR. Zo ja, dan bewaren we jouw gegevens en nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek zodra we een passende vacature hebben. Voor ons handig om op deze manier geschikte collega’s te vinden en het geeft jou de kans om je te oriënteren op het werken bij LIMOR. Een win-win situatie wat ons betreft!

Dus ben jij al werkzaam in de welzijn en overweeg je een switch naar een andere organisatie? Of ben je studerend in je laatste jaar en oriënteer jij je op een baan na je studie? Ben je Bevlogen, Integer, Ondernemend en Samenwerkend ingesteld? Dan ben je BIOS en zou je wel eens heel goed bij onze organisatie kunnen passen.

 

Speeddate vacatures

Om welke vacatures gaat het? We zijn regelmatig op zoek naar Trajectondersteuners in de ambulante begeleiding en voor Housing First in Friesland en Groningen.
Als trajectondersteuner draag je actief bij aan het vergroten van de zelfredzaamheid van je cliënten. Je werkzaamheden stem je af in samenspraak met de cliënt en in samenwerking met de trajectregisseur van LIMOR en andere betrokken disciplines. We zoeken collega’s die graag vorm en inhoud willen geven aan de verdere implementatie van deze functie in het primaire proces.

 

Aanmelden voor een speeddate

De speeddates vinden plaats op donderdag 14 maart tussen 15.00 en 17.00 uur.

Locatie: De Kei 5, 8918 AR  in Leeuwarden.

Aanmelden kan voor 3 maart via: sollicitaties@limor.nl, o.v.v. “speeddaten”. Stuur je bij jouw aanmelding direct ook je cv mee? Dan bereiden wij ons alvast goed voor.
Het exacte tijdstip waarop je speeddate plaatsvindt, laten we je enkele dagen van tevoren weten.

We hopen je te ontmoeten op 14 maart!

Delen: