Sprookjesachtige wens

'We liepen de hele dag met een waanzinnige glimlach rond!'

Een bezoekje aan de kapper of met je kinderen naar de bioscoop. Voor veel mensen heel gewoon. Voor mensen met weinig inkomsten of financiële problemen domweg niet haalbaar. De wensenboom voor cliënten brengt daar verandering in. De wensenboom is speciaal voor cliënten van LIMOR. 

 

Zo ook voor Sabine. Haar wens was een dagje naar de Efteling met het gezin. Het werd een sprookjesachtige belevenis. Lees hieronder hoe zij de dag ervaren hebben.

 

Sabine: "We gaan niet zo vaak op pad met z'n allen, vandaar dat mijn wens voor de Wensenboom van LIMOR een dagje uit was, naar mijn favoriete pretpark. Mijn kinderen zijn 5 en 6, een leeftijd waarop sprookjes en toverachtige zaken nog veel indruk maken. We hadden van LIMOR toegangskaartjes gekregen, treinkaartjes, geld voor de bus en geld voor een versnapering. Eenmaal aangekomen was het meteen al zeer indrukwekkend. Van buitenaf gezien is de Efteling al beeldschoon, dat kon alleen maar beter worden!

Eerst zijn we door het spookjesbos gegaan, een hele lange wandeling waar ik ontzettend genoten heb van de gezichten van onze kinderen. Ze waren diep onder de indruk. In de tuin van Sneeuwwitje hebben we genoten van een draken- en prinsessenwafel met chocolademelk. Het was deze dag miezerig weer en het was niet zo druk: de wachttijden vielen daardoor erg mee. Tot mijn grote verbazing ben ik -held op sokken- zelfs nog in de Python geweest, een fantastische achtbaan! Na zo'n 7 uren rondgesjouwd te hebben, waren we moe maar voldaan. We hebben ons geen moment verveeld, de kinderen zijn niet eens in slaap gevallen, ook al waren we pas zéér laat thuis. Ze waren nog helemaal vol van deze dag en dat heeft heel lang na gesudderd. Tot de dag van vandaag luister ik nog met mijn dochtertje naar de cd van Ti Ta Tovenaar die we daar hebben gekocht (ze zingt álles mee!). We hebben de hele dag met een waanzinnige glimlach rondgelopen en waren dolgelukkig. LIMOR: hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke dag!"


Meer informatie over de wensenboom? Doneren? Klik hier voor meer informatie.
 

Delen: