Startsein nieuwbouw Badhuisstraat

Op woensdag 10 december 2014 heeft wethouder Boudewijn Revis (Binnenstad, Stadsontwikkeling Kerngebieden en Buitenruimte) van de gemeente Den Haag het startsein gegeven voor de bouw van een pand aan de Badhuisstraat. Boven supermarkt Hoogvliet in Den Haag worden appartementen en werkplekken voor LIMOR gecreëerd. Dhr. Revis: “Dit multifunctionele gebouw is echt een aanwinst. Als straks het gebouw klaar is en de buitenruimte ook is opgeknapt, heeft Scheveningen er weer een mooie plek bij!"

 

Ontworpen in traditionele stijl

Boven de supermarkt komen vijf verdiepingen met in totaal 68 appartementen met gemeenschappelijke ruimtes en werkplekken voor LIMOR. Op deze plek stond voorheen het postkantoor; deze is inmiddels gesloopt. Het nieuwe pand is ontworpen in traditionele stijl, waarmee een goede aansluiting wordt gemaakt op het beschermd dorpsgezicht van de Badhuisstraat.
 
De plannen en bouw worden in samenwerking met Hoogvliet Beheer, LIMOR, de ontwikkelaar Vastgoedgilde, architect Studio Leon Thier en Heilijgers Bouw uitgevoerd. Dit alles in nauw overleg met de gemeente Den Haag en een klankbordgroep bestaande uit buurtbewoners en het Wijk Overleg Scheveningen (WOS).
 
In de tweede helft van 2016 wordt de bouw afgerond en is het pand klaar voor gebruik.

Delen: 
Plus