Zwolle Actief viert vijfjarig bestaan

Zwolle Actief verbindt al vijf jaar succesvol dak-en thuislozen aan Zwolse ondernemers. Dit vieren zij op 15 november a.s. samen met deelnemers, ondernemers en samenwerkingspartners. Tijdens deze viering spreken o.a. staatssecretaris Paul Blokhuis en wethouder Klaas Sloots over het actuele onderwerp 'Iedereen doet mee'.

 

Van betekenis zijn

Het is voor iedereen goed om deel te nemen aan de maatschappij. Iedereen wil gezien worden en van betekenis zijn. Dat is waar Zwolle Actief in gelooft. Tijdens de feestelijke middag op
15 november vertellen dak-en thuisloze deelnemers graag over hun eigen ervaringen.

 

Discussiepanel

Het succes van Zwolle Actief is ook staatsecretaris Paul Blokhuis niet ontgaan. Samen met wethouder Klaas Sloots, Rina Beers (Federatie Opvang) en Ine Scholten (voorheen consulent re-integratie gemeente Zwolle) neemt hij deel aan het discussiepanel, waarin zij vanuit hun politieke betrokkenheid zullen spreken over het actuele onderwerp ‘Iedereen doet mee’. Paul Blokhuis zal ten slotte ook spreken over het beeld van de toekomst.

 

Aanmelden

Wilt u het succes van Zwolle Actief met ons mee vieren? U bent van harte welkom!

Datum:           vrijdag 15 november 2019.

Locatie:          Raw Stainless aan de Willemsvaart 21, Zwolle.

Tijd:               14.00 tot 18.00 uur.

 

U kunt zich aanmelden via het e-mail adres: marianne@zwolleactief.nl met het onderwerp 'Aanmelding 15 november'.

 

Over Zwolle Actief

De activeringsaanpak van Zwolle Actief is in 2017 onderzocht en als zeer onderscheidend en positief beoordeeld door de onderzoekers van het Verwey-Jonkers instituut. Het rapport ‘Kwalificeren i.p.v. diskwalificeren’ is hier te downloaden.

Zwolle Actief is een samenwerking van Dimence, Leger des Heils , LIMOR, Tactus verslavingszorg, Travers en de RIBW groep Overijssel.
 

Delen: