Trajectondersteuner(s) regio West (Den Haag)

Bij een ontregeld leven door een opeenstapeling van serieuze problemen biedt LIMOR mensen de snelweg naar herstel. Waar een cliënt een stap achteruit doet, doen wij er twee vooruit. MO 2.0 noemen we dat. Welke stap zet jij?

 

Typisch LIMOR

LIMOR is er voor mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders meer terechtkunnen. Wij zijn de laatste strohalm. In vaktaal: cliënten met complexe problematiek die meerdere leefgebieden raakt In alles wat we doen staat de cliënt centraal. Onze begeleiding is daarom zo kort mogelijk maar zo lang als nodig en erop gericht op dat cliënten hun kracht en mogelijkheden hervinden. Opvangen, aanpakken, loslaten: typisch LIMOR.

Voor regio West (Den Haag-Rijswijk-Zoetermeer) zijn we doorlopend op zoek naar 

Trajectondersteuners (ambulant / woonvoorziening)

(Minimaal 24 uur per week, vacaturenummer 201900)
 

Dit ga je doen

Als trajectondersteuner draag je actief bij aan het vergroten van de zelfredzaamheid van je cliënten. Je werkzaamheden stem je af in samenspraak met de cliënt en in samenwerking met de trajectregisseur en andere betrokken disciplines.
 

Iets specifieker

We hebben een flinke wensenlijst. We willen namelijk het beste voor onze cliënten. Wij zijn bevlogen, integer, ondernemend en samenwerkend en verwachten dat nieuwe collega’s dit ook zijn en bewijzen in hun werk. Daarnaast noemen we enkele belangrijke punten specifiek voor deze functie. Uiteraard komen er meer ter sprake als we je mogelijk uitnodigen voor een gesprek.
•    Je herkent en signaleert mogelijke knelpunten in de directe hulpverlening en bespreekt dit met de trajectregisseur. 
•    Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het maatwerk-begeleidingsplan dat is vastgesteld in samenspraak met de cliënt, trajectregisseur en externe disciplines.
•    Je kunt je volledig vinden in Situationeel Begeleiden en werkt volgens deze methodiek.  
•    Je rapporteert volgens de richtlijnen in het cliëntendossier over de verrichte werkzaamheden. 
•    Je zorgt dat het maatwerk-begeleidingsplan binnen het beschikbare budget wordt uitgevoerd. 
 

Wat we vragen

Je beschikt over een relevante opleiding gericht op het werken met de doelgroepen van LIMOR. Je hebt kennis van sociale systemen en maatschappelijke ontwikkelingen. Over psychiatrische en psychosociale problematiek kun je ons ook nog het nodige vertellen. Verder ben je creatief in het bedenken en organiseren van toeleiding naar werk of dagbesteding. Het beschikken over een over een auto is een pré. 
 

Wat we bieden

We hebben een open bedrijfscultuur: je krijgt de ruimte het beste uit jezelf en uit de cliënt te halen en mee te denken met de organisatie. Je collega’s zijn gepassioneerd in hun werk en tonen zich betrokken bij zowel hun cliënten als naar collega’s en de organisatie.
LIMOR valt onder de cao Sociaal Werk. Naast deze afspraken biedt LIMOR je een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan.
 

Salaris

De rechtspositie vindt plaats conform cao.
•    Inschaling schaal 6.
•    Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor minimaal 24 uur per week.  
 

Meer weten

Voor meer informatie neem je contact op met P&O via, sollicitaties@limor.nl
 

Solliciteren  

Stuur je brief en curriculum vitae met als onderwerp: vacaturenummer 201900 en voor- & achternaam naar: sollicitaties@limor.nl t.a.v. Wyke Reusien (Medewerker P&O). We staan open voor alternatieve vormen van ‘de sollicitatiebrief’, zolang je creativiteit in dienst staat van je profilering. Sollicitaties waarbij brief, dan wel het briefalternatief, en/of cv ontbreken worden niet in behandeling genomen. Voor indiensttreding dient een Verklaring Omtrent het Gedrag te worden overgelegd. Een referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Delen: