Cliëntvertrouwenspersoon

De cliëntvertrouwenspersoon is er voor jou.

 

Wat doet een cliëntvertrouwenspersoon?


Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met de begeleiding die je van LIMOR krijgt. Toch kunnen er dingen zijn die minder goed verlopen en waarover je wilt praten. Ook als dat niet (meer) lukt met je eigen begeleider, vindt LIMOR het belangrijk jou in de gelegenheid te stellen dit bespreekbaar te maken.

In deze gevallen is de cliëntvertrouwenspersoon er voor je. De cliëntvertrouwenspersoon is onafhankelijk en zal jullie gesprekken vertrouwelijk behandelen. Jouw belang staat voorop; samen zoeken jullie naar de passende oplossing.


Hoe kom je in contact met de cliëntvertrouwenspersoon?


Ingrid Middelkoop is de cliëntvertrouwenspersoon van LIMOR. Je kunt haar benaderen via telefoonnummer 0183 68 28 29 of via de mail ingridmiddelkoop@cbkz.nl.

Val je als cliënt onder de Wet Zorg en Dwang? Dan heeft het zorgkantoor een andere cliëntvertrouwenspersoon aan je toegewezen en zorgt Ingrid Middelkoop ervoor dat je naar deze persoon wordt doorverwezen.


Ingrid Middelkoop:

“Bij mij kun je terecht met je vragen, je problemen of je melding rondom de zorg en dienstverlening van LIMOR. In mij vind je een luisterend oor, iemand die jouw verhaal serieus neemt en die jouw belangen vooropstelt. Ik kan je adviseren en ondersteunen, en bemiddel of verwijs door als dat nodig is.”