Nieuws

Plus

LIMOR viert tien jaar Housing First Friesland

(18 - 04 - 2024)

Housing First Friesland bestaat tien jaar. Dit bijzondere feit willen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Tijdens een feestelijke bijeenkomst, samen met deelnemers van Housing First, collega's en ketenpartners, staan we stil bij de succesvolle werking van Housing First. 

Lees meer

Interim-bestuurder Timo de Grefte wordt permanent bestuurder bij LIMOR

(04 - 12 - 2023)

LIMOR is verheugd aan te kondigen dat Timo de Grefte, sinds mei 2023 werkzaam als interim-bestuurder, nu officieel is benoemd tot vaste bestuurder van de organisatie. Deze beslissing komt voort uit de tevredenheid over zijn prestaties en het vertrouwen in zijn capaciteiten om de strategische koers van de organisatie verder vorm te geven.

Lees meer

LIMOR, PerspektieV en De Makelij bundelen krachten in Hardenberg

(30 - 06 - 2023)

De drie zorgaanbieders LIMOR, PerspektieV en De Makelij gaan vanaf juli in gemeente Hardenberg nauw samenwerken door hun zorgaanbod op elkaar af te stemmen en samen te voegen. Elke cliënt vindt zo sneller en gemakkelijker de hulp waar hij of zij behoefte aan heeft. Het aanbod wordt hiermee completer, gevarieerder en eerder inzetbaar.

Lees meer

Nieuwe interim-bestuurder LIMOR benoemd: Timo de Grefte

(17 - 05 - 2023)

Per 8 mei 2023 is Timo de Grefte als interim-bestuurder bij LIMOR gestart. Hij volgt hiermee vertrekkend bestuurder Aart van Walstijn op.

Lees meer

Ando Rokx: nieuw lid Raad van Toezicht per 27 januari 2023

(08 - 02 - 2023)

Klinisch psycholoog en psychotherapeut Ando Rokx is per 27 januari 2023 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van LIMOR. De keuze voor Rokx is gebaseerd op zijn ervaring als behandelaar en directeur binnen de GGZ en vanwege zijn deskundigheid in verslavings- en psychiatrische problematiek.

Lees meer

Officiële opening woonstudio’s Oostergoweg in Leeuwarden

(08 - 02 - 2023)

Op 9 februari 2023 worden 26 woonstudio’s aan de Oostergoweg – in bijzijn van wethouder Hein Kuiken van gemeente Leeuwarden - officieel geopend. De woonlocatie met ambulante begeleiding is een gezamenlijk initiatief van Wender, LIMOR, het Leger des Heils (hoofdhuurder) en Socaal Domein Fryslan vanuit de Brede Aanpak Dakloosheid. De studio’s zijn bedoeld voor doorstromers uit de nacht- en dagopvang en crisisopvang. 

Lees meer

LIMOR krijgt award voor best presterend Housing First-team

(02 - 02 - 2023)

Het Housing First-team van LIMOR neemt op donderdag 2 februari in Utrecht een award in ontvangst. De prijs wordt uitgereikt door Housing First Nederland, tijdens de bekendmaking van een onderzoek over Housing First door het Trimbos-instituut.
 

Lees meer

'Dit is een eerste stap. Hier krijg ik rust'

(21 - 11 - 2022)

In het kader van de Brede Aanpak Dakloosheid heeft LIMOR, in intensieve samenwerking met het Leger des Heils en Wender, 26 woonstudio's gerealiseerd in Leeuwarden. Een plek waar mensen die dakloos raakten voorzichtig weer hun leven op de rit proberen te krijgen. Ruben heeft als een van de eersten zijn intrek genomen in een van de doorstroomvoorzieningen. "Dit is een eerste stap. Hier krijg ik rust."

Lees meer

In gesprek over dakloosheid op Werelddaklozendag

(09 - 10 - 2022)

Vijf jaar geleden deelt Alice (30) openhartig haar indrukwekkende verhaal in Vrouw Magazine. Daarin vertelt zij hoe ze als driejarige peuter bij haar heroïneverslaafde moeder weggehaald werd en probeerde te overleven in pleeggezinnen. Hoe ze in de jeugdgevangenis belandde, zich verloor in de wereld van drugs en drank en uiteindelijk dakloos raakte. Maar ook: hoe zij vocht voor een beter leven. Nu, vijf jaar later, zoeken we Alice opnieuw op om te horen hoe het haar vergaat. 
 

Lees meer

Woonstudio’s Oostergoweg in Leeuwarden klaar voor eerste bewoners

(15 - 08 - 2022)

Aan de Oostergoweg in Leeuwarden is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe woonvorm voor doorstromers uit de nacht- en dagopvang en mensen uit de crisisopvang. Het gaat in totaal om 26 studio’s. 
 

Lees meer

Pagina's