inZet Zoetermeer

LIMOR biedt ondersteuning binnen InZet. inZet is een er voor iedereen in Zoetermeer. Voor jong en oud, voor inwoners met hulpvragen én voor inwoners die iets willen doen of willen betekenen voor een ander. InZet is dé organisatie voor zorg en welzijn in het hart van elke wijk.

 

LIMOR bij inZet

Binnen inZet biedt LIMOR in Zoetermeer ambulante ondersteuning, thuisbegeleiding voor mensen met veelal meervoudige complexe problemen. Bijvoorbeeld psychische of psychosociale problemen, verzamelstoornis, verslavingsproblematiek of schulden. Dankzij onze rol als ondersteunend partner in het netwerk helpen we mensen weer op weg. LIMOR draagt bij aan preventie, vangt op, pakt aan, laat los en levert nazorg. Zodat de mensen zelf weer verder kunnen.

 

 

Plus
inZet verbindt professionals, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, mantelzorgers en inwoners in Zoetermeer

inZet is een samenwerkingsverband van Fonteynenburg, impegno, Kwadraad Maatschappelijk Werk, LIMOR, MEE Zuid-Holland-Noord, Palet Welzijn, Stichting Piëzo, Vierstroom Zorg Thuis en WMO Maatwerk.


InZet verbindt professionals, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, mantelzorgers en inwoners in de wijk met elkaar en onderling. Iedereen doet ertoe, of je nu iets wilt vragen van, of juist iets te geven hebt aan de maatschappij. Elkaar helpen en samen oplossingen zoeken, daar draait het om. Op elk moment in je leven kunnen er vragen zijn waarbij je behoefte hebt aan een luisterend oor of praktische ondersteuning. Als je er zelf niet uitkomt, is het fijn dat er mensen zijn die je goed en snel helpen. Die plek is er: InZet. 


Zorg, ondersteuning, welzijn én meedoen

De professionals, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers van InZet hebben verstand van zaken en ervaring in zowel zorg en ondersteuning als welzijn en meedoen, op welke manier dan ook. Je kunt met vrijwel elke vraag om hulp, ondersteuning en persoonlijke groei bij ons terecht. InZet sluit aan op jouw behoefte en zoekt met jou en jouw omgeving samen naar passende oplossingen, activiteiten, vrijwilligerswerk en (maatschappelijke) ondersteuning. Of het nu gaat om een eenvoudige vraag of over lastige problemen; je doet één keer jouw verhaal en wordt meteen goed op weg geholpen. Vanzelfsprekend. Samen kijken we naar wat kan en lukt. We denken in mogelijkheden en wat en wie je nodig hebt om beperkingen of hobbels op de weg, welke dan ook, te overstijgen.