Interim-bestuurder Timo de Grefte wordt permanent bestuurder bij LIMOR

LIMOR is verheugd aan te kondigen dat Timo de Grefte, sinds mei 2023 werkzaam als interim-bestuurder, nu officieel is benoemd tot vaste bestuurder van de organisatie. Deze beslissing komt voort uit de tevredenheid over zijn prestaties en het vertrouwen in zijn capaciteiten om de strategische koers van de organisatie verder vorm te geven.

 

Nyncke Bouma, voorzitter Raad van Toezicht: "Tijdens zijn interim-functie heeft de Grefte zich bewezen als een visionaire en effectieve leider. Zijn vermogen om de uitdagingen van de organisatie aan te pakken en positieve veranderingen teweeg te brengen, heeft indruk gemaakt op zowel de Raad van Toezicht, directie als de medewerkers.”

 

Toegewijde bestuurder

Wat de Grefte onderscheidt, is niet alleen zijn professionele bekwaamheid, maar ook zijn grote betrokkenheid bij de doelgroep van de organisatie. Als zorgorganisatie voor mensen met complexe problemen heeft LIMOR een toegewijde bestuurder nodig, die niet alleen de strategische visie kan vormgeven, maar ook een hart heeft voor degenen die de zorg het hardst nodig hebben.

In een reactie op zijn permanente aanstelling merkt de Grefte op: "Ik voel me zeer vereerd om als vaste bestuurder te worden benoemd bij LIMOR. De passie van de medewerkers en de impact die we hebben op de levens van mensen met complexe problemen, hebben me diep geraakt. Samen met het toegewijde team zal ik blijven streven naar excellentie in zorg en onze organisatie verder ontwikkelen."


LIMOR kijkt uit naar de voortzetting van de vruchtbare samenwerking met de Grefte en is overtuigd dat zijn leiderschap de organisatie zal blijven versterken en uitbreiden.

Delen: