Nieuwe interim-bestuurder LIMOR benoemd: Timo de Grefte

Per 8 mei 2023 is Timo de Grefte als interim-bestuurder bij LIMOR gestart. Hij volgt hiermee vertrekkend bestuurder Aart van Walstijn op.

 

Walstijn zet zijn loopbaan als bestuurder voort bij BCM Ouderenzorg in Groningen. De Raad van Toezicht heeft na een zorgvuldige sollicitatieprocedure in De Grefte een opvolger gevonden, die naar verwachting een jaar bij LIMOR betrokken zal zijn. 

 

Nyncke Bouma, voorzitter Raad van Toezicht: “Wij zijn verheugd met de benoeming van Timo de Grefte als interim-bestuurder van LIMOR. De Grefte heeft een lange staat van dienst in de geestelijke gezondheidszorg, o.a. als bestuurder bij GGZ Friesland. Ook was hij ruim negen jaar voorzitter van de raad van bestuur van GGNet, een ggz-organisatie in Gelderland. Met de aanstelling van De Grefte hebben wij er alle vertrouwen in dat de uitgezette koers van LIMOR in het komende jaar gecontinueerd wordt en hij een positieve bijdrage zal leveren aan de dienstverlening van de organisatie. Wij danken Aart van Walstijn voor zijn betrokkenheid bij LIMOR en wensen Timo de Grefte succes toe in deze nieuwe functie.”

 

Kern van LIMOR

De Grefte: “LIMOR is een prachtige organisatie die zich daadwerkelijk bekommert om mensen die een nieuwe start in hun leven nodig hebben. ‘Opvangen, aanpakken en loslaten’ is de kern van LIMOR en komt dicht bij mijn eigen kern. Hoe mooi is het dat ik daaraan bij mag dragen!"

 

Delen: 
Plus