Stage

Bij LIMOR begeleiden en ondersteunen wij cliënten vanuit hun eigen competenties en kracht. En dat doen we het liefst samen. Daarom staan we open voor stagiaires. Of je nu stage loopt als trajectregisseur, trajectondersteuner, activiteitenbegeleider of financieel consulent. De sfeer bij LIMOR is informeel en persoonlijk.

 

Ervaren stagebegeleider

Als stagiaire krijg je bij LIMOR alle ruimte om te groeien en je te ontwikkelen. Iedere student krijgt goede begeleiding van een ervaren stagebegeleider in een veilige leeromgeving. Het doel van een stage bij LIMOR is om jou zo zelfstandig mogelijk te leren functioneren. 
 
LIMOR biedt stageplaatsen aan op hbo-niveau en mbo-niveau, zowel vanuit voltijd- als deeltijdopleidingen. LIMOR werkt samen met een aantal mbo-scholen en hogescholen, waaronder ROC Delft, Windesheim, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Stenden University, Hanze Hogeschool Groningen, de Haagse Hogeschool en Hogeschool Leiden.

 

Vacatures voor stagiaires

Onze vacatures voor Mbo-stagiaires delen wij via onze eigen website en via stagemarkt.nl. Wil je op de hoogte blijven van openstaande vacatures, dan kan dat via deze sites. 

Vacatures voor HBO-stagiaires delen wij ook op onze website en met de hierboven genoemde hogescholen. Informeer daarom bij het stagebureau van jouw hogeschool naar de vacatures in jouw regio.