Werken bij LIMOR

Met ruim 300 deskundige, betrokken medewerkers, veelal professionele hulpverleners, zetten we bij LIMOR ons dagelijks in voor de opvang, begeleiding en ondersteuning van onze cliënten.

Open bedrijfscultuur

LIMOR heeft een informele, open bedrijfscultuur: iedere medewerker wordt uitgenodigd de ruimte nemen om het beste uit de cliënt te halen en mee te denken met de organisatie. Onze medewerkers zijn gepassioneerd in hun werk en loyaal en betrokken naar zowel hun cliënten als naar collega’s en de organisatie.

Zorg voor medewerkers

LIMOR draagt op diverse wijzen zorg voor haar eigen medewerkers: door middel van deskundigheidsbevordering, door het creëren van balans tussen privé en werk, door intervisies en door personeelsevaluaties. Ook is er aandacht voor doorgroeimogelijkheden van medewerkers door middel van opleidingen en loopbaanontwikkeling. Jaarlijks worden bij ons diverse interne opleidingen aangeboden, zoals de opleiding ‘situationeel begeleiden’ of ‘de-escalerend werken’.

Op zoek naar integere medewerkers

LIMOR is altijd op zoek naar medewerkers met minimaal mbo-niveau die op een integere, respectvolle manier met cliënten omgaan. Professionele mannen en vrouwen die niet bang zijn om creatieve, onorthodoxe oplossingen te vinden die het einddoel van de cliënt dichterbij brengen.

Ben jij BIOS?

LIMOR is van mening dat deskundigheid, competenties en motivatie van onze medewerkers bepalend zijn voor de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening. Je diploma is één, je actieve betrokkenheid is iets anders! Beide zijn in onze ogen onontbeerlijk om cliënten en hun sociale netwerk de steun te bieden die ze nodig hebben. Ben je Bevlogen, Integer, Ondernemend en Samenwerkend ingesteld? Dan ben je BIOS en zou je wel eens heel goed bij onze organisatie kunnen passen. We zien je open sollicitatie graag tegemoet!

Arbeidsvoorwaarden

LIMOR valt onder de cao voor Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Naast deze afspraken biedt LIMOR haar medewerkers ook een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden aan, zoals een collectieve zorgverzekering.