LIMOR benoemt nieuwe bestuurder: Aart van Walstijn

Aart van Walstijn (1965) is per 1 september a.s. benoemd tot nieuwe bestuurder bij LIMOR. Vanaf 2016 is hij bestuurder bij Stichting Bevolkingsonderzoek Oost in Deventer. Aart van Walstijn volgt vertrekkend bestuurder Dirk Huisman op, die vanaf 2001 deze functie vervult bij LIMOR en per oktober met pensioen gaat. 


Positieve bijdrage voor LIMOR

De Raad van Toezicht heeft in Aart van Walstijn de juiste persoon gevonden om de koers van LIMOR verder te vervullen en vorm te geven. Nyncke Bouma, voorzitter Raad van Toezicht: 

“We zijn verheugd met de benoeming van Aart van Walstijn als de nieuwe bestuurder van LIMOR. Aart heeft in zijn loopbaan gewerkt voor en met mensen die gebruik maken van voorzieningen en diensten zoals maatschappelijke opvang, beschermd wonen, begeleiding thuis en Housing First. Ook het realiseren van kwalitatieve impulsen in de samenwerking met gemeenten en woningcorporaties zal Aart meenemen naar LIMOR. Het verder uitwerken van het landelijke netwerk, positioneren en profileren van de dienstverlening en professionalisering van de bedrijfsvoering zijn vraagstukken waarvan we de overtuiging hebben dat Aart hier een positieve bijdrage aan zal leveren voor LIMOR."

Ik volg mijn hart

Aart van Walstijn: “Met de overstap naar LIMOR volg ik mijn hart. Ik ga de komende jaren graag samen met alle betrokkenen invulling geven aan de maatschappelijke opvang en rehabilitatie voor mensen waarvan ik weet dat LIMOR het verschil maakt èn kan blijven maken. Dat vraagt om het behoud van de betrokken- en bevlogenheid van alle medewerkers en, gelet op alle ontwikkelingen in het sociaal domein, om een wend- en weerbare organisatie. Daarbij is een gezonde bedrijfsvoering belangrijk.”

De Raad van Toezicht dankt Dirk Huisman voor zijn betrokkenheid, bevlogenheid en bereikte resultaten en wenst Aart van Walstijn veel succes toe als nieuwe bestuurder van LIMOR.

Delen: 
Plus