5 oktober: officiële opening locatie Badhuisstraat

De verhuizing naar de Badhuisstraat in Scheveningen, Den Haag, is afgerond! De bewoners en medewerkers van de bestaande woonvoorzieningen (Elviraland, Vinkensteynstraat en Op de Laan) zijn mee verhuisd. Hiermee vestigen wij onze beschermde woonvorm op één locatie binnen Den Haag. Op 5 oktober 2017 vieren wij de officiële opening van de voorziening. Komt u ook? U bent van harte welkom!

 

Nieuw onderkomen

Het nieuwe onderkomen telt vijf lagen, inclusief lift, met in totaal 66 appartementen en gemeenschappelijke ruimten en werkplekken voor LIMOR. Alle appartementen hebben een eigen voordeur, sanitair en keukenblok.

Bouwen aan vertrouwen en motivatie

De appartementen zijn bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een beschermde omgeving, om vanuit een stabiele woonsituatie de draad weer op te kunnen pakken. Met de 24-uurs begeleiding werken wij toe naar zelfstandigheid of een andere zorgomgeving. Wij gaan daarbij uit van onze vraaggerichte werkfilosofie: opvangen, aanpakken, loslaten. Vanuit de vraag en situatie van de cliënt bouwen we aan vertrouwen, (zelf)respect, motivatie en zelfredzaamheid.


Aanmelden Beschermd Wonen Badhuisstraat

In de regio Den Haag zijn organisaties voor Beschermd Wonen zelf verantwoordelijk voor de toegang voor nieuwe bewoners. Dit doen wij in opdracht van de gemeente Den Haag. Voor de toegang tot Beschermd Wonen is een indicatie nodig. Is er een indicatie beschikbaar? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Geen indicatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 – 485 6000.

Meer weten over de aanmeldprocedure of iemand aanmelden voor Beschermd Wonen? Bekijk onderstaande documenten.

Toelichting Aanmelden Beschermd Wonen Zuid-Holland
Aanmeldformulier Beschermd Wonen Zuid-Holland

 

Delen: